dilluns, 2 de febrer del 2015

Club de Lectura: Ullals, de Sebastià Roig i Salvador Macip. (Perquè llegir pot ser molt divertit)

El dijous 29 de gener vam realitzar la primera sessió del Club de Lectura de l’Institut Cap Norfeu. La novel·la triada per a la sessió inaugural d’aquestes trobades de lectors va ser Ullals.
Més de quaranta participants, entre professors i alumnes de tots els nivells de l’ESO i de 1r de Batxillerat, ens vam reunir a la  biblioteca del Centre per escoltar un dels autors de la novel·la: l’escriptor Sebastià Roig, a qui vam poder fer totes les preguntes que vam voler sobre Ullals, els escriptors i el fet d’escriure.
L’acte tenia prevista una durada d’una hora, però ens vam anar engrescar tant que al final vam estar més de dues hores i mitja parlant de llibres.  I és que en Sebastià Roig, a més de la seva darrera novel·la, ens va parlar d’obres clàssiques de la literatura catalana modernista o de Juan Ramón Jiménez o de Ray Bardbury… però també de monstres, de còmics, de cinema, de cultura popular… Ens va fer riure, ens va fer pensar i ens va fer establir un vincle especial amb la seva novel·la.
Els assistents vam aprendre, com a mínim, una cosa: que la cultura és divertida i que els llibres són divertits!

Va ser un tarda única i molt especial de la qual tots vam sortir amb ganes de repetir. Al maig hi tornarem! Ben aviat farem arribar informació de la segona sessió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada